Giresunspor Gazete

1-1 - Giresun Işık Gazetesi Süper Ligin 10. 06 Ekim 2021 - 1203 de eklendi ve 225 kez görüntülendi.


Vip Minibuslu Hirisizlar Guvenlik Kamerasinda Konya Haber Ve Guncel Konya Haberler Ajans Konya Luks Haber Isyeri

Yorum yazarak Yeşilgiresun Gazetesi Topluluk Kurallarını kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.

Giresunspor gazete. 14 hours agoSüper Lig in 11. Giresunda otomobille kamyonetin çarpışması sonucu bir kişi öldü 5 kişi yaralandı. 16 hours agoSüper Ligin 11.

Giresun Yerel Haberleri Giresun Ekspres Gazetesi. Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Salim Taslının yetiştirdiği Alperen Şengün böylelikle Mirsad Türkcan Hidayet Türkoğlu Mehmet Okur İbrahim Kutluay Ersan İlyasova Semih Erden Ömer Aşık Furkan Aldemir Furkan Korkmaz Cedi Osmanın ardından NBAde Türk pasaportuyla mücadele eden 11. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan başsağlığı mesajında Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sayın Murat Sancakın annesi Mahbube Sancakın vefat ettiğini büyük bir.

GZT Giresunspor Süper Ligin 11inci haftasında 1 Kasım Pazartesi günü sahasında oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Sağlık Bakanı Koca Covid-19a karşı ikinci doz aşı oranımız Giresunda da 75in üzerine çıktı. Haftasında GZT Giresunspor bugün Fraport TAV Antalyaspor u konuk ediyor.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden dönem üçüncüsü olarak mezun olan Profesör Doktor Taner Demirer hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Son olarak Göztepe galibiyeti ile ilk galibiyetini alan temsilcimiz 9. Son anket sonucuna göre Cumhur.

En son giresunspor haberleri anında burada. Giresunsporun yüklenmiş olduğu sorumluluğa herkesin destek olması ve bu sorumluluğu birlikte paylaşması gerekiyor. Giresunsporda Doukara ve Erol Can Akdağın tedavileri sürüyor.

Giresunspor haberleri son dakika giresunspor haber ve gelişmeleri burada. 1200 Giresunspor Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. See more of Giresun Spor Gazete on Facebook.

İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. See more of Giresun Spor Gazete on Facebook. İşte İYİ Partinin oy oranı.

Giresunsporda hedef ligde üst sıralara tırmanmak. Oyundan ve skordan memnun. 14 hours agoMetropoll Araştırmanın yaptığı Ekonomi Yönetimi anketinin sonuçlarında AK Parti ve MHP seçmeninin tepkisi dikkat çekti.

Yeşil Beyazlıların eski idarecisi İsmail Demirin kendisinin de görev yaptığı eski yönetime borç olarak verdiğini ifade ettiği 80000 TL ve 150000 TLlik iki ayrı tutar ve toplamda 230000 TL için Giresunspora haciz ihbarnamesi gönderildi. GZT Giresunspor Çaykur Rizespor maçını yorumlayan Raşit Altun 44 yıl sonra lige çıkarmış Hakan Keleşin arkasında durdu. GZT Giresunspor 3te 3 peşinde.

O KADAR İMZA NİYE. Antalyaspor ile Giresunspor Süper Ligde ilk kez rakip. Son dakika Giresunspor haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Haftasından itibaren verilen milli aranın ardından 4 gün izin yapan yeşil-beyazlı ekip yarın saat 1600da antrenman sahasına inecek. Giresunspor Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Haftasında GZT Giresunspor bugün Fraport TAV Antalyasporu konuk edecek.

Giresunsporun yanında olan şehrini ve şehrinin takımını seven iş adamlarımızı bürokratlarımızı takıma destek olmaya davet ediyoruz dedi. Giresunun İlk ve 1 Numaralı Spor Gazetesi. Türkiyenin İlk Mahalli İnternet GazetesiEkim 29 29102021 2021 Giresunda bir kişi dumandan zehirlenerek vefat etti.

Giresun Işık Gazetesi Giresunun En Büyük Haber Portalı Giresun Haberlerini buradan takip edin. Süper Lig de 11. KONALDAN BATLAMA İÇİN TARİHİ İLÇE ÇAĞRISI.

Giresunspor takımı Süper Ligde forma reklamı olmayan tek takım. İYİ PARTİ4ÜNCÜ YILINI KUTLADI. Hafta heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla sona erecek.

5081 likes 461 talking about this. Şehir de sahip çıkmıyor dedi. Teknik direktör Hakan Keles yönetiminde Giresunspor Tesislerinde gerçeklesen antrenmanda.

11 hours agoGiresunspor 1 - 2 Antalyaspor Trabzonspordan Fenerbahçeye Edin Visca çalımı. Dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti Giresun Işık Gazetesi Türkiyenin İlk Mahalli İnternet Gazetesi. Karadeniz derbisinde kazanan Giresunspor.

Yazılan yorumlardan Yeşilgiresun Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. GZT Giresunspor Süper Ligin 9uncu haftasinda 16 Ekim Cumartesi günü Çaykur Rizesporu agirlayacagi maçin hazirliklarini sürdürdü. Giresun Spor Gazete Giresun.

Ev sahibi takım kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. DOZ AŞIDA YÜZDE 75İ GEÇTİ. Çotanakların Zorya Lugansk takımı ile yollarını ayıran merkez orta saha oyuncusu Vladlen Yurchenko ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Çotanakların 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katabilmek için şartları zorladığı iddia edildi. Giresunspora antrenmanda sevgi seli. GZT Giresunspor Kulübü Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancakın annesinin vefat etmesi sebebiyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Giresunda uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı. 9102021 - 1806 Kaynak. Hakan Karaahmetin yaptığı duruş çok doğru.

Giresun Süper Amatör Ligi. Anadolu Ajansı AA İhlas Haber Ajansı İHA Demirören Haber Ajansı DHA tarafından servis edilen tüm haberler. Giresun Spor Gazete son dakika haberlerini ve makalelerini SANALBASIN da takip edin.

Akşenerin masasındaki son anket sonuçları açıklandı. Giresunspor Çaykur Rizespor Maçinin Hazirliklarina Devam Etti.


Giresunspor Bursaspor Macinin Ardindan Mac Teknik


Tff 1 Lig Giresunspor 0 Bursaspor 1 Mac Kaleci Spor


Sporun Mansetleri 25 Eylul 2017 2 Ntvspor Net Spor Real Madrid Madrid


Fazli Sunbay Adli Kullanicinin Fenerbahcemizin Lig Maclari Panosundaki Pin Tin Mac Teknik


Kupada Kayiplari Oynuyoruz Aydindere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber Spor Haber Kupalar


Fenerbahce Den Sorloth Aciklamasi 2021 Futbolcular Spor Leipzig


Sinema Ve Tv Dunyasindan Haberler Panosundaki Pin


Yilport Samsunspor Giresunspor Macinda Kirmizi Kartlar Havada Ucustu Giresunspor 2 0 Samsunspor 2021 Mac Kartlar Kaleci


Giresunspor Da Yilmaz Vural Donemi Sona Erdi Spor Marti Ni Gazete


Giresunspor Galibiyet Pesinde Futbolcular Spor Tarih


Gunun Spor Gazeteleri 23 Aralik 2017 Spor Gercekler Alaska


Pin Von Fazli Sunbay Auf 1990 2025 Fenerbahce Futbol Takimi In 2021


Https Www Bugunkuhaberler Com Panosundaki Pin


Halkin Gazetesi Panosundaki Pin


Tff 1 Lig Giresunspor 2 Istanbulspor 1 Spor Mac Hakem


Icinden Fazil Say Cikti Kasimpasa Apos Nin Fransa Dogumlu Forveti Umut Bozok Piyano Ziyafeti Sundu 2021 Fransa Pi Yano Simsek


Newspaper Desinger Teknik


Fazli Sunbay Adli Kullanicinin 2021 2022 Sezonu Fenerbahce Futbol Takimi Panosundaki Pin 2021 Futbol


Trabzonspor Deplasmanda Giresunspor U Tek Golle Gecti Https Abcgazetesi Com Trabzonspor Deplasmanda Giresunsporu Tek Golle Gecti 401994 2021 Futbolcular Mac Gece

Previous
Next Post »